Hogyan válaszon matracot!

DSC_5490

Hogyan válaszon matracot!

Örökösen fáradtnak érzi magát?

Mire vágyna egy fárasztó nap után?

Biztos hogy nem forgolódással és fél álomban töltött éjszakára?

Tudta, hogy már egyetlen pihentető alvás csökkenti a stresszt?

Tudta, hogy életünk egyharmad részét alvással töltjük? Gondolj csak bele milyen amikor bal lábbal kelsz fel egy rossz éjszaka után, így akarod leélni az életed további kétharmad részét?

Ne vegyen ágyat és matracot, amíg nem járt üzletünkben, nézze meg kínálatunkat, árainkat!

Találjon rá személyesen, keres fel minket, és mi megtaláljuk önnek a legjobb matracot!

Ne hagyja, hogy a rossz éjszakák tönkre tegyék mindennapjait!

Szörnyű érzés, amikor alig várjuk, hogy ágyba kerülhessünk, mégsem tudjuk kipihenni magunkat. Ilyenkor nemcsak fáradtan, de stresszesebben is ébredünk. Emiatt feszültebbé válunk és nehezebben birkózunk meg a mindennapi kihívásokkal. Szerencsére ez az állapot megelőzhető, csak gondoskodnunk kell éjszakáink zavartalanságáról!

Látogass meg minket, ha hozzáértő szakértőkre, színvonalas választékra és normál árakra vágysz!

DSC_5492 DSC_5491

A fárasztó, stresszes hétköznapok bizonyára az Ön szervezetét, egészségét is megviselik. Ön is ébredt már úgy, hogy alig tud felkelni az ágyból, úgy érzi, semmit sem aludt az éjszaka. Azt sem tudja, mibe fogjon, miközben a kialvatlan éjszaka, a forgolódás nyomai még el sem tűntek az arcáról. Úgy érzi semmihez nincs ereje, fáj mindene, legszívesebben visszafeküdne és visszatekerné az időt élete azon pillanatához, amikor frissen, üdén, kipihenten ébredt, nem szenvedett derék fájástól és percek alatt felugrott az ágyból.

Ne hagyja, hogy a rossz éjszakák tönkre tegyék mindennapjait!

Kezdjen új korszakot akár már holnap este!

Az alvás a természetes pihenő állapotunk, ami nélkül nem tudunk létezni. Nem elég azonban csak annyi, hogy alszunk valahol, valamennyit. A pihentető alváshoz nagyban hozzájárul az is, hogy milyen fekvő alkalmatosságot választunk, jöjjön nézze meg ágyainkat, matracainkat. Ha ágyat szeretne vannak fenyő ágyaink, bükk ágyaink, modern ágyaink melyek közül választhat az önnek legmegfelelőbb méretben, stílusban.

Ahogyan fénykép alapján egy tortáról sem dönthetjük el, hogy ízlik -e majd nekünk, úgy matracot sem érdemes látatlanban vásárolni! Még akkor sem, ha a szomszédunk esküszik rá hogy az nagyon jó, de minden ember más, különböző problémákkal! Fáj a háta, dereka, álmatlanságban szenved, forgolódik, allergiás, fázósabb, tudjuk a megoltást.

És itt jövünk mi a képbe,segítünk önnek!

Mit tegyek?

Jöjjön el üzletünkbe és próbálja ki személyesen, hogy melyik matrac az, amelyik önnek a legmegfelelőbb,  20 különböző matrac közül választhat,40 féle variáció ban (kemény matrac, puha matrac, szivacsos matrac, rugós matrac, memori matrac, téli matrac, nyári matrac stb.) amelyek közül biztosan megtaláljuk azt ami önnek a legmegfelelőbb!!

Mire vár? Tekerje vissza az időt! Sőt! Mi minden nap visszatekerjük Önnek az időt, hogy Ön minden reggel boldogan, dinamikusan, élettel telve ébredjen. Megjavítjuk az életét, rendbe hozzuk a reggelét!

Mi segítünk ebben! Tudjuk a megoldást problémájára, hozzá értésünkkel, tapasztalatainkkal meg találjuk önnek a legjobb matracot.

Keressen fel minket minden elkötelezettség nélkül!

Cím: 7020 Dunaföldvár Iskola u. 19.


Kategória: Új bútorok, Új matracok