Állás

Folyamatosan keresünk munkatársakat, de csak kreatív önállóan dolgozni tudó munkatársra van szükségünk. Kérlek, ne jelentkezz erre a felhívásra, ha csak annyi az ötleted hogy megjöttem mit kell csinálni, dolgozni, akarok. Jelentkezz ha, van egy jó ötleted vagy egy jó tanácsod az üzletünk számára, amivel meg tudjuk termelni a fizetésedet és előre viszi üzletünket, akkor írd meg e-mail ban és ha tetszik és kivitelezhetőnek tartjuk, akkor felveszem veled a kapcsolatot, ha nem próbáld meg még egyszer részletesebben vagy csak másképpen leírni a javaslatodat hátha másodszorra harmadszorra látunk benne fantáziát. Nem biztos, hogy az ötlettel van, a baj lehet, hogy nem értettük a lényegét, de ha kitartó vagy és tényleg jó az ötlet fuss neki még egyszer a magyarázatnak, mert mi ilyen kitartó, pozitív, leleményes munkatársakat keresünk.

Erre szokták mondani nem mondom el, mert ellopják az ötletemet. Mit veszthetsz? Ellopják az ötletedet, de legalább megpróbáltad ­”mi nem ezek vagyunk „.A ki nem mondott jó gondolatok,ötletek túrót sem érnek. Az őrültség nem más, mint ugyanazt tenni újra és újra, és várni, hogy az eredmény más legyen.

Mit nyerhetsz? Sohasem megvalósuló álmod, ötleted megvalósul. Lesz, egy jó állásod ahol jól érzed, magadat egy jó fizetéssel ahol annyit keresel, amennyit dolgozol.

Mi mit nyerünk ezzel? Lesz egy kreatív lelkes munkatársunk, előre fele halad fejlődik, bővül az üzletünk. Ezeket a célokat mi is csak akkor tudjuk megvalósítani, ha lelkes, elégedet, értelmes célokkal rendelkező emberekkel, munkatársakkal vesszük körül magunkat és a céget.

Nem találtuk jónak ötletedet! Nézd el nekünk, hogy nem válaszolunk, és nem magyarázkodunk. Túl sok ilyen levelet kapunk, mi így vagyunk hatékonyak és érted a lényegét, ha hozzánk szeretnél csatlakozni.

E-mail cím. Ide várom bemutatkozó leveledet.

minosegibutor@gmail.com

Ossza meg ezt