Cégünkről

Bútorboltunkat 2002-ben nyitottuk, azóta is családi vállalkozásként működik. Bútorainkat, komódok, szekrények, székek, asztalok, csillárok, ülőgarnitúrákat, kiegészítőket, saját magam szerzem be Hollandiában, ahol már visszatérő vásárló vagyok, és barátságokat kötöttem a Holland bútorboltok vezetőivel, ezért állíthatom, hogy a legminőségibb, olcsó fa bútort tudom beszerezni vevőimnek. Vevőinknek egyedi bútor kéréseit is próbálom teljesíteni. Vadászoknak faragott bútorokat, pincés gazdáknak pince bútorokat, kiegészítő bútorokat stb.

Továbbá forgalmazunk új modern bútorokat, és új rusztikus bútorokat is.

Mielőtt bútort vásárol, látogasson el bútor üzletünkbe és győződjön meg saját szemével bútoraink minőségéről, és szerény árainkról.

Ha ezekkel a rusztikus fa bútorokkal rendezi be lakását, hosszan tartó öröme lesz a bútorokban és vendégei rokonai meg fogják csodálni.

 

 

A használt bútorral csak a baj van?

Ez nem igaz!

Sokan hiszik, hogy a nem vadonatúj bútorok már nem is bútorok igazán. Pedig egy használt szekrény, vagy fotel ugyanolyan jól képes lesz kiszolgálni leendő gazdáját, mint az előzőt. Ha rendeltetésszerűen volt használva és megfelelően tisztán volt tartva, akkor szinte olyan, mint a gyártósorról most legördülő társai.

Vagy mégsem?

Valóban nem pont ugyanolyan. Hiszen egy használt szekrény, kanapé jóval olcsóbb, mint egy újonnan vásárolt bútor.

Kínálatunk egyedülálló használt bútorok terén:

  • használt szekrények
  • ülőgarnitúrák
  • komplett kerti bútorok
  • étkező-, dohányzóasztalok
  • különféle székek
  • konyhai sarokülők

 

Nálunk mindent megtalál, amire szüksége lehet az olcsó és meghitt otthonteremtésben. Oldalunkon egyéb kiegészítőket, lakásdekorációs kellékeket is fellelhet. Ezekkel még varázslatosabbá teheti lakását anélkül, hogy egy vagyont kellene kidobnia az ablakon.

Ha használt szekrényt, konyhabútort, vagy egyebet keres, a legjobb helyen jár nálunk!

Nézzen körül, rendeljen és győződjön meg róla Ön is!

Ossza meg ezt